tag:blogger.com,1999:blog-7956782044857341325.post3915445903426519845..comments2023-03-21T13:31:54.114+01:00Comments on ** Sweet Caroline **: Hollandse boterkoek 2Sweet Carolinehttp://www.blogger.com/profile/14712900326325684244noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7956782044857341325.post-9033010005701298212022-02-23T11:19:26.069+01:002022-02-23T11:19:26.069+01:0015 tot 18 minuten in de oven is genoeg. Dan blijft...15 tot 18 minuten in de oven is genoeg. Dan blijft ie lekker smeuïg. Helft gewone suiker en helft basterdsuiker is ook lekkerder. 2 eieren om hem smeuïg te maken. Oh, en echte roomboter gebruiken natuurlijk... SuccesBiancahttps://www.blogger.com/profile/13124458364369038191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7956782044857341325.post-74778241122083264732022-02-02T15:29:15.726+01:002022-02-02T15:29:15.726+01:00ik heb boterkoek gebakken volgens recept van Rudol...ik heb boterkoek gebakken volgens recept van Rudolf maar deze is hard en droogAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11195795938193525878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7956782044857341325.post-49963516794697081472022-02-02T15:27:03.687+01:002022-02-02T15:27:03.687+01:00ik heb de boterkoek volgens recept van Rudolf gema...ik heb de boterkoek volgens recept van Rudolf gemaakt<br />maar hij is droog en hard, ik heb een elektrische oven wat gaat er fout??????????Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11195795938193525878noreply@blogger.com