woensdag 29 juli 2015

Marmercake

Een eenvoudige cake, met een kleine twist eraan en je krijgt ineens een schitterende marmercake. Het gevlamde patroon is toch heel mooi, vind je niet?!


Je gaat als volgt te werkt:
Je maakt het beslag van een gewone cake. Hier in het basisrecept voor cakebeslag kan je de ingrediënten en de werkwijze terugvinden.
Wanneer je het beslag gemaakt hebt, doe je 2/3 van het beslag in de cakevorm. Vervolgens meng je het overgebleven beslag met een grote eetlepel gezeefd cacaopoeder OF 80 gr gesmolten donkere chocolade. Het donkere beslag doe je dan in het midden op het gewone deeg (zoals de foto).


Afbakken en klaar is kees!

 
Dit is trouwens een superhandige opbergdoos voor cake!
(van Curver, uit Blokker)
 
 
Vind je de combinatie van vanillecake en chocoladecake wel leuk? Dan zijn hier nog 2 andere ideetjes:


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen